Registreren

Het is prima mogelijk om deel te nemen aan het JongensForum zonder je te registreren als 'vaste' deelnemer. Toch heeft het voordelen om je wel aan te melden. Het grootste voordeel is dat je op die manier bijna elke kans uitsluit dat iemand anders onder jouw bijnaam berichten gaat plaatsen. Verder staat het natuurlijk veel interessanter als jouw bijnaam ook mooi dik gedrukt bij je berichten komt te staan :o). Daarom volgt hier een stappenplan.

Stap 1: Een veilig e-mail adres

Mocht je dit al niet gedaan hebben: vraag eerst een anoniem e-mail-adres aan. Op de pagina Veligheid en privacy vind je informatie hoe en waar je dit het beste kan doen.

Stap 2: Verzoek indienen via e-mail

Stuur een mailtje naar de beheerders met daarin:
  1. de door jou gewenste nickname (bijnaam): bijv. "Paasei"
  2. het door jou gewenste wachtwoord dat je, in combinatie met je bijnaam, in staat zal stellen om berichten op het forum te plaatsen: bijv.: "bd4U832"

Stap 3: Wachten

De beheerders van het forum zullen je bijnaam en wachtwoord zo snel mogelijk opvoeren en je terugmailen als je het kan gebruiken.

SigPics

Als geregistreerde gebruiker is het mogelijk om onder elk berichtje dat je plaatst een klein plaatje of kleine foto te laten zetten. In feite is de bedoeling dat je een foto van jezelf als (klein) kind hiervoor gebruikt. Let er hierbij wel op dat je niet direct bent te herkennen, natuurlijk. Andere foto's of plaatjes worden per geval beoordeeld door de beheerders of ze toegestaan zijn of niet. Je kan dat plaatje gelijk met je verzoek tot registratie meesturen, maar het kan net zo goed op een later moment. Stuur, ook per e-mail, het plaatje dat je uitgekozen hebt op naar de beheerders en die zorgen er dan voor dat het automatisch onder elk berichtje dat je plaatst komt te staan. De plaatjes mogen niet te groot zijn wat betreft de grootte van het bestand (niet meer dan 10kB) en ook niet wat betreft afmetingen (niet meer dan 300 x 200 of 200 x 300 pixels).

Iedere deelnemer kan op deze manier maximaal 4 plaatjes tot z'n beschikking krijgen. Bij het plaatsen van een bericht kan je eenvoudig het plaatje dat je voor dat bericht wilt gebruiken selecteren door extra spaties achter je bijnaam te zetten in het veld "Naam:". Wat voorbeelden, voor de bijnaam "LieveJongen", om dit duidelijker te maken:

Als er nog onduidelijkheden zijn, kan je natuurlijk altijd een e-mailtje sturen.

Alvast veel plezier gewenst als nieuwe deelnemer aan het JongensForum!